vineri, 17 iunie 2016

România cea mai frumoasă țară

Este imposibil să nu iubești România și nu mă refer acum la orașele în care s-a transformat totul în industrial ci la locurile în care natura a transformat totul într-un adevărat peisaj. Este imposibil să nu iubești stațiuni ca Straja sau ca Sinaia. Astfel că am decis ca în viecare vacanță să îmi duc familia să viziteze un astfel de colț de țară. Anul acesta venise rândul Sinaiei, dar din păcate mașina noastră a fost luată de fratele meu și noi am rămas fără un mijloc de transport.

Dacă nu era Marlene poate nici nu știam că există un site ca SIXT Rent a Car, pentru cei care nu știu acest site se ocupă cu inchirieri  masini în foarte multe dintre orașele de la noi din țară. Există două metode foarte simple pentru a închiria o mașină fie te prezinți la sediul lor fizic și vorbești cu ei, fie închiriezi direct online. În ambele situații vei afla aproape imediat ce mașini sunt disponibile în perioada aleasă de tine, dar și care este prețul pentru acestea.

Nu este ca atunci când decizi să pleci cu autocarul în vacanță ci exact ca atunci când pleci cu propria ta mașină în excursie. Tu decizi ruta, dar și cât timp petreceți acolo, ai însă grijă să vorbești cu cei de la New Kopel Groupe în cazul în care apar întârzieri. Dacă vrei să îți faci chiar acum o idee despre cât te-ar costa o astfel de mașină intră pe site-ul SIXT Rent a Car, alege orașul din care se ridică mașina, perioada aproximatică și vezi direct ce mașini sunt disponibile și mai exact cât te costă.

Acum totul este mult mai simplu și mai rapid pentru că există un site care să îți ofere ajutor în închirierea mașinei perfecte și în realizarea celei mai frumoase vacanțe. Alături de SIXT Rent a Car vei putea redescoperii adevărată valoare a României.

6 comentarii:

  1. Va pot spune cu mana pe inima ca aceasta companie are preturi foarte mici. De exemplu la serviciile lor de rent a car Bucuresti, costurile incep de la 13 euro pe zi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt total de acord cu ce ati spus in comentariile anterioare, este cea mai buna societate de inchirieri auto.

    RăspundețiȘtergere
  3. Using CarRental8 you can find affordable car rentals at over 50000 locations globally.

    RăspundețiȘtergere